Inloggen persoonlijke omgeving

Lasso biedt haar gebruikers een persoonlijke omgeving waar allerlei documenten, dossiers en activiteiten zijn te raadplegen waar de deelnemer in de administratie toegang tot heeft. Deze persoonlijke omgeving kan op eigen initiatief worden bezocht of als reactie op een mail van de beheerder. Bijvoorbeeld als er nieuwe stukken zijn toegevoegd aan een dossier of dat er een nieuwe activiteit is gepland.

Deze persoonlijke omgeving is dan op twee manieren te benaderen.

Een manier is door het e-mailadres in te vullen waarmee je bekend bent in de administratie. Dan krijg je direct een toegangslink gestuurd. Als je daarop klikt kom je direct in jouw persoonlijke omgeving. Let op deze link heeft een beperkte geldigheidsduur.

Daarnaast is het mogelijk om in te loggen met naam en wachtwoord. Als je nog geen naam/ wachtwoordtoegang hebt kunt je deze zelf aanmaken.

Zie hiervoor bijgaand instructie filmpje of voor een stap voor stap handleiding de Lasso wiki.

N.b. voor het bezoeken van de persoonlijke omgeving op eigen initiatief adviseren wij een knop op te nemen op de website van de eigen organisatie. De website beheerder kan deze eenvoudig plaatsen. Mocht je daar verdere informatie over willen dan horen wij dit graag.

De persoonlijke omgeving begint altijd met “mijn” dus https://mijn-demo.lasso-ho.nl uiteraard dan wel met de gegevens van uw eigen Lasso administratie.